Kundereferanser
Kandidatreferanser

KANDIDATREFERANSER

Her ser du et utdrag av noen av våre fornøyde kandidater.

 • «Vibeke Enlien skaffet meg min nåværende jobb som IT konsulent i Advokatfirmaet Wiersholm. Jeg er mektig imponert hvordan de jobber i Bright People, fra første samtale merket jeg at de var imøtekommende, hyggelige og profesjonelle. Gjennom hele ansettelsesprosessen fikk jeg utrolig god bistand og oppfølging fra Vibeke og kan anbefale Bright People på det sterkeste til alle andre som er jakt etter nye utfordringer.»

  Mergim Ademaj,
  Junior IT Konsulent, Advokatfirmaet Wiersholm.

 • «Jeg ble ansatt i min nåværende stilling som Fiduciary Accountant i Marsh McLennan kort tid etter å ha blitt presentert av Bright People. Vibeke og Marie er veldig profesjonelle, og det er ingen tvil om at de brenner for jobben sin. Jeg opplevde i min søkeprosess at de viste stor interesse for at jeg skulle bli fornøyd med valg av ny arbeidsgiver. Jeg kan trygt anbefale andre jobbsøkere å kontakte Bright People!»

  Mads Arne Warnes,
  Fiduciary Accountant, Marsh McLennan.

 • «Jeg ble kontaktet av Bright People under søk etter stilling innenfor økonomi og regnskap i Oslo. Både Vibeke og Marie var veldig hyggelige og gode til å hjelpe meg i søk etter jobb. De var raske til å kalle meg inn til intervju, i tillegg til å følge opp under jobbintervjuet og gjennom hele min tid som innleid vikar. Vil sterkt anbefale Bright People videre til andre jobbsøkere.»

  Ferdinand Stang,
  Regnskapsmedarbeider, 4Service.

 • «Det har vært en glede å jobbe for Bright People. Hyggelig kontakt og ryddige forhold hele veien. Når jeg nå går over til fast ansettelse i firmaet jeg vikarierte i, vil jeg anbefale Bright People på det varmeste. Jeg kommer gjerne tilbake ved en senere anledning ved behov.»

  Madeleine Sveum Moe,
  Resepsjonist, Kvale Advokatfirma.

 • «Undertegnede kom i kontakt med Vibeke og Marie hos Bright People under søk etter stilling som advokatsekretær i Oslo. Både Vibeke og Marie er veldig imøtekommende, hyggelige og profesjonelle. De var raske i prosessen med å kalle meg inn til intervju, i tillegg til å være gode på tilbakemeldinger under prosess for stillingen og også gjennom hele min tid som innleid vikar. Ønsker å anbefale Bright People videre til andre jobbsøkere.»

  Fredrikke Fjæran,
  Advokatsekretær, KPMG AS.

 • «Jeg ble kontaktet av konsulentene i Bright People i forbindelse med en ledig stilling som Kredittkonsulent hos BMW Financial Services på Fornebu. Jeg er meget fornøyd med deres bistand i denne forbindelse. Jeg ble innleid som vikar en periode før jeg ble fast ansatt hos BMW, og jeg opplevde at konsulentene i Bright People var meget gode på oppfølging i innleieperioden. Undertegnede gir herved sine varmeste anbefalinger til Bright People Rekruttering & Bemanning AS videre til andre som er på jobbsøk!»

  Fredrik Giil Liisberg,
  Kredittkonsulent, BMW Financial Services Nordic.

 • «Vibeke Enlien og Marie Therese Gjerstad skaffet meg min nåværende jobb som Prosjektleder i Sprint som er Varner Retail sitt inhouse reklamebyrå. Jeg var svært fornøyd med deres bistand i denne forbindelse. De tipset meg om flere aktuelle stillinger og jeg opplevde at de er gode på å kartlegge ens behov og ønsker som jobbsøker samt at de er profesjonelle og gode på oppfølging underveis i bemanningsprosessen. Jeg anbefaler herved andre jobbsøkere å ta kontakt med Bright People Rekruttering & Bemanning AS.»

  Helle Nerli,
  Prosjektleder, Sprint, Varner Retail AS.

 • «Vibeke Enlien og Marie Therese Gjerstad i Bright People AS skaffet meg min nåværende jobb som Document Controller i National Oilwell Varco AS, Asker. Som jobbsøker opplevde jeg at de har et meget godt nettverk innen olje- og gass og tipset meg om flere aktuelle stillinger. Som rådgivere er de alltid blide og lyttende, proaktive og raske på tilbakemeldinger underveis i prosessene. Jeg anbefaler herved andre jobbsøkere å ta kontakt med Bright People Rekruttering & Bemanning AS.»

  Heidi Haraldsen,
  Document Controller, National Oilwell Varco.

 • «Undertegnede benyttet Vibeke Enlien og Marie Gjerstad i søken etter ny jobb. De skaffet meg jobben som innleid Project Controller i Wârtsilâ Oil & Gas Systems AS, en bemanningsprosess med god oppfølging både under og etter ansettlese. Deres styrke er at de er imøtekommende, raske og profesjonelle. At Bright People er et lite bemanningsbyrå er bare en fordel – de er mer tilgjengelige og jeg velger dem gjerne fremfor et større byrå. Anbefaler herved Bright People Rekruttering & Bemanning AS videre til andre som er på jobbsøk!»

  Eivind Risa,
  Project Controller, Wärtsilä Oil & Gas Systems AS.

 • «Jeg ble tipset om å ta kontakt med Vibeke og Marie i Bright People via kolleger. Anbefalingene gikk ut på at de som rådgivere er svært imøtekommende, faglig dyktige, har et stort nettverk samt er gode på oppfølging. Disse beskrivelsene viste seg å stemme da jeg inngikk et samarbeid med dem som innleid Project Assistant i BW Offshore. Undertegnede gir herved sine varmeste anbefalinger til Bright People Rekruttering & Bemanning AS»

  Linda Lubbock,
  Project Assistant, BW Offshore.

 • «Undertegnede benyttet Vibeke Enlien og Marie Gjerstad i min søken etter nye jobbmuligheter innen olje- og gass. De skaffet meg min nåværende jobb som Project Coordinator i Aker Solutions, Fornebu. Som jobbsøker opplevde jeg at de var grundige og profesjonelle i bemanningsprosessen samt at de var genuint interessert i mine ønsker for videre karrierevalg. Som innleid vikar opplevde jeg at de var serviceminded og meget gode på oppfølging. Undertegnede kan virkelig anbefale Bright People’s rådgivere videre til andre som er på jobbsøk!»

  Hilde Haugstad,
  Project Coordinator, Aker Solutions.

 • «Da jeg var på søken etter nye jobbmuligheter innen olje- og gass i Asker og Bærum, tok jeg kontakt med Vibeke Enlien. Jeg hadde blitt tipset om at hun hadde et godt nettverk i denne bransjen. Vibeke skaffet meg min nåværende jobb som Project Responsible Document Controller i Technip Norge AS og jeg er meget fornøyd med hennes bistand i denne forbindelse. Jeg opplevde Vibeke som en god sparringspartner i prosessen og hun lyttet til mine ønsker som jobbsøker. Hun gir konstruktive tilbakemeldinger og er god på oppfølging i forkant og underveis i oppdragsperioden.»

  Angie H. Finvold,
  Document Controller, Technip Norge AS.

 • «Jeg ble kontaktet av konsulentene i Bright People i forbindelse med en ledig stilling som Bids & Tender Representative i Johnson & Johnson, hvor jeg etter to års vikariat nå er fast ansatt. Jeg er svært fornøyd med bistanden og oppfølgingen fra både Vibeke Enlien og Marie Therese Gjerstad. De er veldig positive, imøtekommende og profesjonelle. Ønsker å anbefale Bright People Rekruttering & Bemanning AS videre til andre som er på jobbsøk!»

  Sonja Yvonne Bergstrøm,
  Bids & Tender Representative, Johnson & Johnson.

 • «Det tok ikke lang tid fra jeg kom i kontakt med Bright People til de skaffet meg oppdrag som Oppgjørsmedarbeider i Marsh AS. Under intervjuet hos Bright People opplevde jeg å bli sett og lyttet til som jobbsøker og de var veldig opptatt av å kartlegge mine ønsker, motivasjon og kvalifikasjoner. De ga god veiledning i rekrutteringsprosessen og jeg fikk også god og personlig oppfølging da jeg var innleid i oppdragsperioden. Dette byrået kan jeg trygt anbefale andre jobbsøkere!»

  Erlend Dahlberg,
  Oppgjørsmedarbeider, Marsh AS.

 • «Bright People kontaktet meg i forbindelse med en ledig stilling som Lagersjef i Interart AS. Jeg var aktiv jobbsøker og opplevde at Bright People hjalp meg med å se muligheter jeg ikke selv hadde tenkt som viste seg å være midt i blinken for meg. Vil takke konsulentene for muligheten jeg fikk, for gode råd og for oppfølging underveis i prosessen. Anbefaler Bright People på det sterkeste.»

  Hans Christian Løff Gundersen,
  Lagersjef, Interart AS.