Kundereferanser
Kandidatreferanser

KUNDEREFERANSER

Her ser du et utdrag av noen av våre fornøyde oppdragsgivere.

 • Samarbeidpartneres logo

  ,
  .

 • «Bright People kontaktet oss da vi skulle ansette en ny medarbeider i vårt konferanseteam. Etter møtet med deres konsulenter kom de raskt opp med en aktuell kandidat med riktig profil i henhold til vår kravspesifikasjon. Kandidaten er i dag innleid vikar hos oss og vi er svært fornøyd med hennes prestasjoner samt oppfølging fra Bright People.»

  Ida Marie Larsen,
  Teamleder Conference & support, DFDS Seaways.

 • «Jeg har benyttet Bright People i forbindelse med direkte rekruttering av ny Økonomimedarbeider i Vaasan Norge AS. Jeg opplevde at Bright People foretok en grundig kartlegging av våre behov og ønsket kompetanseprofil for stillingen. Deres konsulenter kom raskt opp med flere aktuelle kandidater og vi endte med å direkte ansette en av kandidatene. Prosessen inneholdt kartlegging, søk, intervjuer, referansesjekk, dokumentasjon og personlighetstest av kandidat. Bright People viste tilstrekkelig kompetanse, profesjonalitet og kvalitet i prosessen og jeg vil vurdere å benytte deres tjenester igjen ved senere bemanningsbehov»

  William Skaar,
  Økonomisjef, Vaasan.

 • «Uno Gruppen har benyttet Bright People i forbindelse med rekruttering og innleie av Salgskonsulenter. Vi er meget godt fornøyd med samarbeidet! De er fleksible, serviceminded, raske på levering av kandidater og gode på oppfølging. Vi kan anbefale deres tjenester og vil benytte Bright People igjen ved neste behov!»

  Tom-Erik Larsen,
  Salgssjef, Uno Gruppen Asker.

 • Delphi Consulting benyttet Bright People i forbindelse med bemanning til vår interne stilling som Resepsjons- og administrasjonsmedarbeider. Undertegnede kontaktet flere byråer i forbindelse med prosessen og opplevde at Bright People kom opp med flere meget aktuelle kandidater i løpet av kort tid. Deres konsulenter fanget raskt opp vår kravspec og personprofil og har vært gode på å følge opp hele veien i bemanningsprosessen. Vi hadde en meget positiv opplevelse og kan dermed gi våre varmeste anbefalinger.

  Liss Wiig,
  Kontorsjef og prosjektsekretær, Delphi Consulting AS.

 • Undertegnede i FINN.no kontaktet konsulentene i Bright People i forbindelse med et testprosjekt innenfor salg. Bright People leverte raskt to meget kvalifiserte kandidater som begge ble innleid i prosjektperioden. FINN.no hadde en meget positiv opplevelse og er godt fornøyd med kandidatene og oppfølgingen fra Bright People. Bright People’s dedikerte rådgivere tilbyr god service, personlig oppfølging og høy kvalitet og jeg vil komme til å benytte deres tjenester også i fremtiden.

  Steinar Tyssedal,
  Salgssjef, Finn SMB AS.

 • «Jeg har benyttet Daglig Leder i Bright People, Vibeke Enlien ved flere anledninger i forbindelse med rekruttering og innleie av personell innen økonomi og regnskap. Jeg opplever Vibeke som en god sparringspartner og rådgiver i bemanningsprosessene. Hun er faglig dyktig, god på å kartlegge og oppfatte mine behov som kunde. Hun er rask på å levere egnende kandidater til rett tid samt god på oppfølging og tilbakemeldinger.»

  Eldbjørg Løken Kjølstad,
  Daglig leder/autorisert regnskapsfører, Nortall AS.

 • «Jeg benyttet konsulentene i Bright People i forbindelse med rekruttering av en Sales- and Logistics Coordinator. Jeg kontaktet flere byråer i forbindelse med prosessen og opplevde at Bright People kom opp med rett kandidat i løpet av kort tid. Anbefaler deres tjenester videre til de som ønsker en lokal leverandør med et godt nettverk i Asker og Bærum.»

  Lucas Altepost,
  Vice President, Hofseth Biocare AS.

 • «Miele har benyttet Bright People i forbindelse med rekruttering og innleie av personell til bla. ledig stilling som Kunderådgiver. Vi har utelukkende positive erfaringer rundt bemanningsprosessen. Vi opplever at Bright People er gode på å kartlegge og oppfatte våre behov som kunde samt at de leverer kvalifisert personell til rett tid. Deres rådgivere er serviceminded, fleksible og gode på oppfølging underveis og i etterkant av prosessene. Kan anbefale deres tjenester.»

  Bente Tonby Torgersen,
  Teamleder Kundesenter, Husholdning/Professional, Miele AS.

 • «Undertegnede i Deloitte Advokatfirma har benyttet Bright People i forbindelse med innleie og rekruttering av personell til administrative stillinger. Bright People har levert raskt i alle prosesser og kommet opp med godt kvalifiserte kandidater. Jeg opplever at deres rådgivere alltid er kvalitetsbevisste, effektive, profesjonelle samt gode på oppfølging. Anbefaler herved Bright People som leverandør av bemanningsløsninger.»

  Anette Eide,
  Administrativ Koordinatorleder, Deloitte Advokatfirma AS.

 • «Undertegnede i Johnson & Johnson har benyttet Daglig Leder i Bright People Rekruttering & Bemanning AS, Vibeke Enlien, ved flere anledninger i forbindelse med rekruttering og innleie av personell til stillinger innen Bids & Tender og Kontor- og administrasjon. Mine forespørsler har blitt behandlet på en profesjonell måte og vi har mottatt rask levering av meget kvalifiserte kandidater samt god service og oppfølging underveis og i etterkant av prosessene. Jeg anbefaler Bright People Rekruttering & Bemanning AS videre til andre oppdragsgivere som behøver en seriøs og dyktig leverandør av bemanningstjenester.»

  Terje Kvale,
  Bids & Tender and Pricing Manager, Johnson & Johnson Nordic.